Wonen

Wonen met Snoeken Wonen

Bij ons vind je een breed en ruim assortiment woonmeubelen waarmee al je woonwensen werkelijkheid worden. Of je nou op zoek bent naar een bank voor je woonkamer, meubelen voor de eetkamer of kasten: bij ons slaag je gegarandeerd. Wij staan altijd voor je klaar om samen te kijken naar de beste mogelijkheden om jouw huis compleet te maken. Kom voor al je meubels daarom langs bij Snoeken Wonen Uffelte, dé woonwinkel in Drenthe. Snoeken Wonen staat voor hoogwaardige producten in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook bieden wij volop maatwerkmogelijkheden.

 

foto van een bank      foto van een eettafel      foto van een woonkamer

Breed assortiment meubels in Drenthe

Zo hebben wij bijvoorbeeld een uitgebreide collectie banken en (relax)fauteuils om heerlijk in te zitten en te relaxen. Met de merken Stressless, de Toekomst, Flexlux, Hukla, Farstrup en Musterring bieden we een mooi aanbod voor optimale ontspanning. Ook hebben wij voor jouw eetkamer de perfecte eettafels en eetkamerstoelen. En kasten zijn voor ons ook geen enkel probleem. In onze showroom staan kasten van hoogwaardige kwaliteit in allerlei verschillende maten en vormen en in verschillende stijlen. Benieuwd naar al onze meubels? Kom dan vooral eens een kijkje nemen in onze woonwinkel in Uffelte, Drenthe.

Navigram - 3D interieuradvies

Het kiezen van een nieuw interieur is een leuke, maar vaak tijdrovende en lastige taak. Welke stijl past bij je? Welke meubelen komen in je woning mooi tot hun recht? Aan welke eisen moet de inrichting voldoen?

Met het 3D interieurprogramma van Navigram nemen wij alvast samen met jou een kijkje in je nieuwe woonkamer. Afgestemd op jouw wensen tekenen we de meubelen voor je in. Zo kun je zien of de uitgekozen meubelen goed passen in je huis, of misschien moet het toch een maatje kleiner of groter? Uiteraard tekenen wij ook je bestaande meubelen in, het gaat dan ook om een totaal overzicht van je nieuwe inrichting en daar horen de meubelen die je wilt meenemen natuurlijk ook bij. We kunnen tevens de kleur van de wanden, de mogelijkheden in vloeren en karpetten laten zien. Heb je interesse? Maak een afspraak en kom langs met je plattegrond.

Ook geven wij advies aan huis. Zo kunnen we ter plekke de ruimte en sfeer ervaren om zo het juiste advies op maat te geven.

Meubelmontage door Snoeken Wonen

Natuurlijk bezorgen wij thuis wat je bij ons koopt. Zodra wij de bestelde meubels ontvangen hebben, gaat ons logistieke systeem in werking. En onze service gaat verder dan tot de deur. We plaatsen de meubels waar ze horen en zetten een kast of bed natuurlijk in elkaar. En we kunnen in overleg oude meubels afvoeren. Neem contact op of kom langs

 

Neem contact op of kom langs

Voor alle vragen of het krijgen van advies kun je altijd contact opnemen via de mail of via de telefoon. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en het best passende advies te geven voor jouw huis. Ook kun je natuurlijk altijd langskomen in onze woonwinkel in Drenthe om inspiratie op te doen of om onze medewerkers te spreken.

logo musterring       logo     logo just designlogo stresslesslogo toekomst     logologo drift

   0521-351236