0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2 SHOWROOM

Wonen met Snoeken Wonen

Het gevoel van thuis met onze woonmeubelen

Wonen: een gevoel van geborgenheid, een plaats waar je je thuis voelt. Wonen is relaxen, eten, opbergen; voor al deze toepassingen heeft Snoeken Wonen de juiste meubelen. Fantaseren, combineren en zodoende je eigen stijl creëren.

Snoeken Wonen staat voor hoogwaardige producten in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Modern, eigentijds klassiek en stijlvolle meubelen. Bij ons vindt u een breed assortiment waarmee al uw woonwensen werkelijkheid worden.

Ook bieden wij volop maatwerkmogelijkheden.

Navigram - 3D interieuradvies

Het kiezen van een nieuw interieur is een leuke, maar vaak tijdrovende en lastige taak. Welke stijl past bij je? Welke meubelen komen in je woning mooi tot hun recht? Aan welke eisen moet de inrichting voldoen? Belangrijk dus om samen met een adviseur dit proces zo makkelijk en inspirerend mogelijk te maken.

Met het 3D interieurprogramma van Navigram nemen wij alvast samen met jou een kijkje in je nieuwe woonkamer. Afgestemd op jouw wensen tekenen we de meubelen voor je in. Zo kun je zien of de uitgekozen meubelen goed passen in je huis, of misschien moet het toch een maatje kleiner of groter? Uiteraard tekenen wij ook je bestaande neubelen in, het gaat dan ook om een totaal overzicht van je nieuwe inrichting en daar horen de meubelen die je wilt meenemen natuurlijk ook bij. We kunnen tevens de kleur van de wanden, de mogelijkheden in vloeren en karpetten laten zien. Heb je interesse? Maak een afspraak en kom langs met je plattegrond.

Ook geven wij advies aan huis. Zo kunnen we ter plekke de ruimte en sfeer ervaren om zo het juiste advies op maat te geven.

Meubelmontage

Natuurlijk bezorgen wij thuis wat je bij ons koopt. Zodra wij de bestelde meubels ontvangen hebben, gaat ons logistieke systeem in werking. En onze service gaat verder dan tot de deur. We plaatsen de meubels waar ze horen en zetten een kast of bed natuurlijk in elkaar. En we kunnen in overleg oude meubels etcetera afvoeren.

Woonbank Snoeken Wonen

fot back

     

Auping logo Cinderella logo Damai logo M Line logo Stressless logo
Locatie Snoeken Wonen Neem contact op met Snoeken Wonen E-mailadres van Snoeken Wonen Snoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP 0521-351236 info@snoeken.nl

Musterring meubelen

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Wonen bij Snoeken Wonen