Marmoleum

Marmoleum staat voor bewust, verantwoord, duurzaam en sterk

Marmoleum, de merknaam voor het product linoleum, komt van Nederlandse bodem. Ontwerp en productie vindt plaats in Assendelft, waar de oudste en grootste linoleumfabriek ter wereld te vinden is.

De grondstoffen zijn bio based en worden zorgvuldig gecontroleerd en duurzaam geteeld. Er worden bijvoorbeeld geen insecticiden gebruikt. Het voornaamste bestanddeel is lijnzaadolie. Daarnaast bestaat marmoleum uit hars, houtmeel, kalksteen, pigmenten, jute en lak. Maar liefst 97% van deze grondstoffen is natuurlijk, waarvan 72% hernieuwbaar en bijna 43% gerecycled. Marmoleum is daarnaast biologisch afbreekbaar. Kortom één van de duurzaamste vloerbedekkingen ter wereld en beschikt over het Cradle to Cradle Silver certificaat en het Milieukeur.

Wist je dat?

Marmoleum bestaat al meer dan 100 jaar en wordt gelegd in kantoren, retail, ziekenhuizen, scholen maar natuurlijk ook in woningen. Een marmoleum vloer is heel gemakkelijk in onderhoud. Het dessin is door en door waardoor gebruikskrasjes bijna niet zichtbaar zijn. Marmoleum is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en structuren.

Marmoleum van Snoeken Wonen Uffelte

Wij hebben al heel wat ervaring met marmoleum vloeren. We geven je graag advies over welke soort vloer voor jou het beste is. Wanneer je een keuze hebt gemaakt komen we graag langs om de vloer te leggen. Neem contact met ons op voor meer informatie, we staan je graag te woord.

Onze merken zijn o.a.

   0521-351236