0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2 SHOWROOM

Marmoleum

Marmoleum, de merknaam voor het product linoleum, komt van Nederlandse bodem. Ontwerp en productie vindt plaats in Assendelft, waar de oudste en grootste linoleumfabriek ter wereld te vinden is. 

Marmoleum staat voor bewust, verantwoord, duurzaam en sterk

De grondstoffen zijn bio based en worden zorgvuldig gecontroleerd en duurzaam geteeld. Er worden bijvoorbeeld geen insecticiden gebruikt. Het voornaamste bestanddeel is lijnzaadolie. Daarnaast bestaat marmoleum uit hars, houtmeel, kalksteen, pigmenten, jute en lak. Maar liefst 97% van deze grondstoffen is natuurlijk, waarvan 72% hernieuwbaar en bijna 43% gerecycled. Marmoleum is daarnaast biologisch afbreekbaar. Kortom één van de duurzaamste vloerbedekkingen ter wereld en beschikt over het Cradle to Cradle Silver certificaat en het Milieukeur.

Wist je dat?

Marmoleum bestaat al meer dan 100 jaar en wordt gelegd in kantoren, retail, ziekenhuizen, scholen maar natuurlijk ook in woningen. Een marmoleum vloer is heel gemakkelijk in onderhoud. Het dessin is door en door waardoor gebruikskrasjes bijna niet zichtbaar zijn. Marmoleum is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en structuren.

fot back

        

Auping logo Cinderella logo Damai logo M Line logo Stressless logo
Locatie Snoeken Wonen Neem contact op met Snoeken Wonen E-mailadres van Snoeken Wonen Snoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP 0521-351236 info@snoeken.nl

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen