0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2SHOWROOM

Marmoleum

Marmoleum, de merknaam voor het product linoleum, komt van Nederlandse bodem. Ontwerp en productie vindt plaats in Assendelft, waar de oudste en grootste linoleumfabriek ter wereld te vinden is. 

Marmoleum staat voor bewust, verantwoord, duurzaam en sterk

De grondstoffen zijn bio based en worden zorgvuldig gecontroleerd en duurzaam geteeld. Er worden bijvoorbeeld geen insecticiden gebruikt. Het voornaamste bestanddeel is lijnzaadolie. Daarnaast bestaat marmoleum uit hars, houtmeel, kalksteen, pigmenten, jute en lak. Maar liefst 97% van deze grondstoffen is natuurlijk, waarvan 72% hernieuwbaar en bijna 43% gerecycled. Marmoleum is daarnaast biologisch afbreekbaar. Kortom één van de duurzaamste vloerbedekkingen ter wereld en beschikt over het Cradle to Cradle Silver certificaat en het Milieukeur.

Wist je dat?

Marmoleum bestaat al meer dan 100 jaar en wordt gelegd in kantoren, retail, ziekenhuizen, scholen maar natuurlijk ook in woningen. Een marmoleum vloer is heel gemakkelijk in onderhoud. Het dessin is door en door waardoor gebruikskrasjes bijna niet zichtbaar zijn. Marmoleum is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en structuren.

Marmoleum van Snoeken Wonen Uffelte

Wij hebben al heel wat ervaring met marmoleum vloeren. We geven je graag advies over welke soort vloer voor jou het beste is. Wanneer je een keuze hebt gemaakt komen we graag langs om de vloer te leggen. Neem contact met ons op voor meer informatie, we staan je graag te woord.

Contact opnemen

        

Auping logoCinderella logoDamai logoM Line logoStressless logo

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4.9 / 5 - 8 beoordelingen
Locatie Snoeken WonenNeem contact op met Snoeken WonenE-mailadres van Snoeken WonenSnoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP0521-351236info@snoeken.nl

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4,9 / 10 - 8 reviews

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen