Gordijnen

Ruim assortiment aan gordijnen

Bij Snoeken Wonen Uffelte vind je een ruim assortiment aan gordijnen.
Overgordijnen, inbetween, vitrage, wij hebben het allemaal in ons assortiment!

Alle gordijnen worden op maat gemaakt en aangebracht door vakkundige medewerkers.

block

Verduisterende stoffen

De vraag naar verduisterende stoffen is de afgelopen jaren enorm gestegen. Wij hebben een uitgebreide collectie om uit te kiezen. Effen of met een leuk patroon.

Confectie

De gekozen stof, in combinatie met de wijze van afwerking en de ophangmethode, geeft een gordijn zijn gewenste uitstraling. Er is keuze uit verschillende soorten plooien (waaronder de Wave- of de vlinderplooi), ringen, lussen en vouwgordijnen.

Project

Binnen de projectinrichting spelen de eisen waaraan raambekleding moet voldoen een belangrijke rol. De stoffen moeten voldoen aan de international normen qua brandveiligheid. Tegenwoordig zijn de meeste vlam vertragende gordijnstoffen veelal geweven van Trevira® CS of polyester FR garens. Deze stoffen zijn permanent vlam vertragend vanuit de vezel, hierdoor is de stof ook na veelvuldig wassen blijvend vlam vertragend en voldoen aan de internationale normen qua brandveiligheid. De brandveiligheidsnorm is een eis die voor de raambekleding geldt, daarnaast zijn er voor de projectmarkt diverse stoffen die een extra eigenschap bieden:

Wist je dat?

Gordijnen maken een interieur af, maar zijn ook belangrijk voor geluidsreductie. Ze vormen een goede demping van het geluid.

 

Contact opnemen

Interesse in onze raambekleding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

logo ploeg     logo kendix     logo loft     logo holland haag

   0521-351236