0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2 SHOWROOM

Matrassen

Matrassen, de bomen en het bos

In ons leven is een goede nachtrust heel belangrijk. Dat een goed matras hier een essentiële bijdrage aan levert, is inmiddels bekend. Maar wat is een goed matras? Er is zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Snoeken Wonen Uffelte heeft een overzichtelijke slaapafdeling met onder andere de volledige matrassen collectie van M line en Auping, waar je professioneel en persoonlijk slaapadvies krijgt. Er staat een breed assortiment testbedden voor je klaar om uitgebreid te komen proefliggen. 

Kies een matras die bij jou past

Het is van belang dat je een matras kiest dat goed bij je past, je brengt er tenslotte een groot deel van je leven op door. Bedenk voor je een matras koopt wat je belangrijk vindt aan een matras. Denk aan ondersteuning, drukverlaging, ventilatie, comfort en hygiëne. Wij hebben een breed assortiment aan matrassen met verschillende kenmerken. 

Een goed matras kopen bij Snoeken Wonen

Wil je meer weten over matrassen?  Bekijk de pagina's van M line en Auping of neem  contact  met ons op. Kom proefliggen en kies de matras die bij je past! (oftewel de juiste boom uit het bos!) Of heeft u vragen? Onze experts geven u graag vrijblijvend advies.

Tip

Een goed kussen is ook heel belangrijk. Bij ons kun je kussens testen! Wij bieden testkussens aan die je thuis kunt uitproberen om zo een goede keuze te kunnen maken.

Matrassen

fot back

     

Auping logo Cinderella logo Damai logo M Line logo Stressless logo
Locatie Snoeken Wonen Neem contact op met Snoeken Wonen E-mailadres van Snoeken Wonen Snoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP 0521-351236 info@snoeken.nl

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen