Matrassen

Matrassen

In ons leven is een goede nachtrust heel belangrijk. Dat een goed matras hier een essentiële bijdrage aan levert, is inmiddels bekend. Maar wat is een goed matras? Er is zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Snoeken Wonen Uffelte heeft een overzichtelijke slaapafdeling met onder andere de volledige matrassen collectie van M line en Auping, waar je professioneel en persoonlijk slaapadvies krijgt. Er staan testbedden voor je klaar om uitgebreid te komen proefliggen. 

Kies een matras die bij jou past

Het is van belang dat je een matras kiest die goed bij je past, je brengt er tenslotte een groot deel van je leven op door. Bedenk voor je een matras koopt wat je belangrijk vindt aan een matras. Denk aan ondersteuning, drukverlaging, ventilatie, comfort en hygiëne. Wij hebben een breed assortiment aan matrassen met verschillende kenmerken. 

 

foto van eeen mline matras

Een goed matras kopen bij Snoeken Wonen

Wil je meer weten over matrassen? Kom proefliggen en kies de matras die bij je past! (oftewel de juiste boom uit het bos!) Wij geven je graag advies.

Tip

Een goed kussen is ook heel belangrijk. Bij ons kun je kussens testen! Wij bieden testkussens aan die je thuis kunt uitproberen om zo een goede keuze te kunnen maken.

Onze merken zijn o.a.

   0521-351236