Vinyl

Vinyl kamerbreed

Vinyl, in de volksmond ook wel Novilon genoemd (Novilon is een merknaam van Forbo), is soepel, veerkrachtig, voetwarm en geluiddempend. Kamerbreed leverbaar op 4.00 meter breed, sommige kwaliteiten zijn ook leverbaar op 2.00 meter of 3.00 meter breed. Het comfort van vinyl ervaar je onmiddellijk na het installeren. De geluiddempende werking maakt het interieur stiller en vermindert de contactgeluiden aanzienlijk. Ook wordt het comfort van vinyl bepaald door de warmte-isolatie. Het voelt nooit koud aan en bovendien zijn de collecties ideaal voor vloerverwarming. Verder is vinyl 100% antistatisch, zodat je geen last hebt van elektrische schokken op de dagen dat het vriest. De collecties van Interfloor, Forbo Novilon en Tarkett bestaan uit natuurlijke dessins met een breed scala van houttinten en betonlook.

Voordelen van een vinyl vloer

Vinyl vloer laten leggen door Snoeken Wonen

Voor wonen en werken wil je de juiste vloer, we geven je graag advies bij het maken van deze keuze. Daarnaast hebben wij al heel wat jaren ervaring met het leggen van vloeren. We komen graag bij je langs om de vloer te leggen. Neem contact op voor meer informatie.

Vinyl met Black Tex Backing

Interfloor heeft een collectie vinyl met Black Tex Backing. Een robuuste zwarte backing. Comfortabel, stabiel, vormvast, met een egaliserende werking (geen voorbereiding nodig bij lichte oneffenheden) en los te leggen tot 40 m2. Deze milieuvriendelijke backing (door hergebruik van grondstoffen) isoleert warmte en geluid (akoestisch) en is geschikt voor intensief woongebruik. Het vinyl heeft een naturel look met oppervlaktestructuur voorzien van antislip weerstand. En ook een antibacteriële finish door premium protect.

Onze merken zijn o.a.

   0521-351236