0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2 SHOWROOM

Zorgbedden bij Snoeken Wonen in Drenthe

Comfortledikanten

Op onze slaapafdeling vind je een comfortcollectie, bestaande uit ledikanten die zeer geschikt zijn voor ouderen. Ze zijn robuust, tijdloos en op comforthoogte. Door deze iets hogere zijden en lighoogte kun je gemakkelijk in en uit bed stappen.

De ledikanten zijn voorzien van verstelbare bodemdragers die ja naar wens op vier verschillende hoogtes kunt plaatsen. Er is keuze uit verschillende kleuren, afmetingen en bijmeubelen (zoals nachtkastjes op wielen, voor meer gebruiksgemak).

Er zijn ook uitrijdbare ledikanten kun je verrijden zodat je de slaapkamer gemakkelijk schoon kunt maken of het bed op kunt maken. Deze deelbare varianten kun je doormiddel van twee extra bedzijden delen tot twee 1-persoons ledikanten.

Bedden voor de goede zorg

Wanneer je zorg nodig hebt biedt een hoog/laag bed vaak alle functies die het voor jou en je verzorgers iedere dag weer gemakkelijk maakt. Wij bieden zorgbedden in mooie hout of lakkleuren. Functionele bedden met alle gemakken van zorgtoepassingen, maar toch het gevoel van je eigen slaapkamer. 

Medisch matras

Care is een matras die ook gebruikt wordt in zieken- en verpleeghuizen. Dit is een preventief basis matras tegen doorliggen met een optimale ventilatie en vochtregulatie. Ademend, drukverlagend en anti-allergisch.

Zorgbedden

fot back

      

Auping logo Cinderella logo Damai logo M Line logo Stressless logo
Locatie Snoeken Wonen Neem contact op met Snoeken Wonen E-mailadres van Snoeken Wonen Snoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP 0521-351236 info@snoeken.nl

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen