Zorgbedden

Comfortledikanten

Op onze slaapafdeling vind je een comfortcollectie, bestaande uit ledikanten die zeer geschikt zijn voor ouderen. Ze zijn robuust, tijdloos en op comforthoogte. Door deze iets hogere zijden en lighoogte kun je gemakkelijk in en uit bed stappen.

De ledikanten zijn voorzien van verstelbare bodemdragers, zodat de bodem op verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Er is keuze uit verschillende kleuren, afmetingen en bijmeubelen (zoals nachtkastjes op wielen, voor meer gebruiksgemak).

Er zijn ook deelbare ledikanten. Deze ledikanten kun je verrijden om gemakkelijker je bed te kunnen opmaken of de vloer te kunnen schoonhouden. Een optie is om voor deze deelbare varianten twee extra bedzijden mee te bestellen zodat ze omgebouwd kunnen worden naar twee 1-persoons ledikanten.

 

foto van comfort ledikant      foto van willemijn zorgbodem

Bedden voor de goede zorg

Wanneer je zorg nodig hebt biedt een hoog/laag bed vaak alle functies die het voor jou en je verzorgers iedere dag weer gemakkelijk maakt. Wij bieden zorgbedden in mooie hout of lakkleuren. Functionele bedden met alle gemakken van zorgtoepassingen, maar toch het gevoel van je eigen slaapkamer. 

Onze merken

   0521-351236