Slapen

Slapen met Snoeken Wonen Uffelte

Op onze overzichtelijke slaapafdeling vind je matrassen, bodems, boxsprings en ledikanten (waaronder comfort- en of deelbare ledikanten). Hierbij zijn bijpassende linnenkasten leverbaar. Ook kun je kiezen voor VTH en Staud voor kasten op maat. Weet je zelf niet helemaal wat de beste keuze is? Wij geven je graag een professioneel en persoonlijk slaapadvies.

 

foto van een boxspring auping  foto van een boxspring mline  foto van een ledikant auping

Dé specialist in bedden en matrassen

Een goede nachtrust is heel belangrijk. Het is daarom belangrijk dat je een bed kiest dat bij jou past. Wij helpen je graag om jouw ideale slaapsysteem te vinden, volledig aangepast aan je lichaamsbouw en je slaaphouding. Denk hierbij aan het juiste bed, matras en lattenbodem. Bij Snoeken Wonen Uffelte kun je zien dat vele combinaties matrassen en bedbodems mogelijk zijn. MLine en Auping spelen daarbij een hoofdrol. En wij zijn Preston dealer, een uitgebreide collectie boxsprings, matrassen, kasten, dekbedden en kussens.

De perfecte slaapkamer compleet maken

Naast bedden, matrassen en lattenbodems spelen nog meer elementen een belangrijke rol bij het slapen: een aangenaam dekbed en het perfecte kussen. Maak daarom je slaapkamer compleet met dekbedden en kussens van Snoeken Wonen. Je kunt bij ons terecht voor producten van o.a. Ducky Dons en Texelwool. Ook voor prachtig bedtextiel van bijvoorbeeld Cinderella, Damai en Auping ben je bij ons aan het juiste adres.

Op zoek naar zorgbedden? In ons assortiment hebben wij ook verschillende comfortledikanten die zeer geschikt zijn voor ouderen. Bij ons vind je bedden voor de goede zorg.

Meer informatie?

Bekijk ons assortiment matrassen, bedden en meer! Ben je op zoek naar meer informatie? Of heb je vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen je dan zo snel mogelijk. Ook kun je altijd langskomen bij Snoeken Wonen in Uffelte, Drenthe!

Onze merken

   0521-351236