Slapen

Comfortabel slapen met de bedden van Snoeken Wonen

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor de gezondheid. Gemiddeld brengen we zo'n 8 uur per dag door in de slaapkamer waarvan het grootste gedeelte slapend. Langdurig slaaptekort verhoogt de kans op ziektes en aandoeningen als obesitas, depressiviteit en hart- en vaatziekten. Een goed bed draagt bij aan een goede nachtrust. Ieder persoon is uniek, ook qua nachtrust en slaapwensen. Waar de één de voorkeur heeft voor een boxspring, is een ander juist weer blij met een latten- of spiraalbodem met bijpassend matras. Het is daarom belangrijk dat je het beste kiest dat het best bij jouw wensen past.

foto van een boxspring auping  foto van een boxspring mline  foto van een ledikant auping

Nieuw bed kopen?

Wil je een nieuw bed kopen en weet je niet helemaal welk type bed de beste keuze voor jou is? Wij helpen je graag om jouw ideale slaapsysteem te vinden, volledig aangepast aan je lichaamsbouw en je slaaphouding. Denk hierbij aan het juiste bed, matras en bodem. Zodat je verzekerd bent van een goede nachtrust. 

Bij Snoeken Wonen Uffelte kun je zien dat vele combinaties matrassen en bedbodems mogelijk zijn. Bekende beddenmerken als MLine  en Auping spelen daarbij een hoofdrol. 

Snoeken Wonen: Dé specialist in bedden en matrassen

Op onze overzichtelijke slaapafdeling vind je een ruim assortiment aan matrassen, bodems, boxsprings en ledikanten (waaronder comfort- en of deelbare ledikanten). Zo kan je eenvoudig de verschillende soorten bedden en matrassen uitproberen en vergelijken.

Bedden en matrassen in verschillende maten

Bedden en matrassen zijn in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Welke maat bed of matras het meest geschikt is, hangt van je wensen en ruimte in de slaapkamer af. Voor zowel een compact 1 persoons bed als een ruim 2 persoons bed ben je bij ons aan het juiste adres

 

Maak je slaapkamer inrichting compleet bij Snoeken Wonen

Naast een boxspring, bed of matras kan je bij Snoeken Wonen terecht voor je complete slaapkamer inrichting. Zo maak je jouw bed compleet met onze hoogwaardige kwaliteit dekbedden en bedtextiel. Ook een nieuwe kledingkast nodig in de slaapkamer? Met ons ruime assortiment aan kastsystemen zit er vast een passende kast voor jou bij. Op zoek naar zorgbedden? In ons assortiment hebben wij ook verschillende comfortledikanten die zeer geschikt zijn voor ouderen. Bij ons vind je bedden voor de goede zorg.

Je nieuwe bed koop je bij Snoeken Wonen

Wil je een nieuw bed kopen die aansluit bij jouw wensen? Dan ben je bij Snoeken Wonen Uffelte aan het juiste adres. Snoeken Wonen is echt een familiebedrijf en al bijna 100 jaar een begrip in Drenthe. Met ruime ervaring op het gebied van slapen, wonen, raambekleding en vloeren kan je bij ons terecht voor je complete woninginrichting. Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op voor een nieuw bed, je slaapkamer of een complete woninginrichting. Heb je een mooi bed gevonden die voldoet aan je wensen? Wij bezorgen en plaatsen je bed en toebehoren op de gewenste plek in huis. Mocht je specifieke vragen of wensen hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

   0521-351236