0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2 SHOWROOM

Slapen

De rol van een slaapkamer

Door de jaren heen is de rol van de slaapkamer veranderd. Was het vroeger alleen een plek om te slapen, tegenwoordig vervult de slaapkamer een grotere rol. Meer en meer is het een plek geworden om te ontspannen, een boek te lezen of TV te kijken. De slaapkamer is meer een leefplek geworden waar je kunt relaxen. De nieuwe rol van de slaapkamer betekent dat er steeds hogere eisen aan het bed worden gesteld als het gaat om functionaliteit, comfort en luxe.

Gun jezelf een goede nachtrust

Een goede nachtrust is heel belangrijk! Kies daarom het bed dat bij jou past. Wij helpen je graag om jou ideale slaapsysteem te vinden, volledig aangepast aan je lichaamsbouw en je slaaphouding.  Bij Snoeken Wonen Uffelte kun je zien dat vele combinaties matrassen en bedbodems mogelijk zijn. M line en Auping spelen daarbij een hoofdrol.

Op onze overzichtelijke slaapafdeling vind je matrassen, bodems, boxsprings en ledikanten (waaronder comfort- en of deelbare ledikanten). Hierbij zijn bijpassende linnenkasten leverbaar. VTH, Slizing en Nolte voor de kasten op maat. Wij geven je graag een professioneel en persoonlijk slaapadvies.

Maak je slaapkamer compleet met dekbedden en kussens van Ducky Dons en Texelwool en prachtig bedtextiel van Cinderella en Damai.

Welterusten.

Meer informatie?

Bekijk ons assortiment matrassen of kom eens langs bij Snoeken Wonen Uffelte in Drenthe! Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Bedden bij Snoeken Wonen

fot back

     

Auping logo Cinderella logo Damai logo M Line logo Stressless logo
Locatie Snoeken Wonen Neem contact op met Snoeken Wonen E-mailadres van Snoeken Wonen Snoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP 0521-351236 info@snoeken.nl

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Slapen bij Snoeken Wonen