0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2SHOWROOM

Binnenzonwering

In onze woonwinkel tref je een diversiteit op het gebied van binnenzonwering aan.  In de uitgebreide presentatie van onder andere Luxaflex kun je alle mogelijkheden zien. De binnenzonwering wordt vakkundig op maat gemaakt en geplaatst. 

Binnen zonwering

Waarom binnenzonwering?

Het belang van de juiste zonwering is groot, want goede zonwering draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat. Belangrijk is dat je je comfortabel voelt in de ruimte waar je leeft of werkt. Licht en warmte spelen hierbij een belangrijke rol. Licht is van invloed op je gemoedsrust, gezondheid en gedrag. Ook de temperatuur in de  woon- en werkruimte is van belang. In de zomer kan zonlicht ervoor zorgen dat de temperatuur in een ruimte behoorlijk oploopt. Hierdoor kunnen vermoeidheid en concentratieverlies optreden. Door toepassing van de juiste zonwering kunnen bovenstaande problemen worden voorkomen en wordt een optimaal werk en leefklimaat gecreëerd.

Raambekleding naar jouw wens, de perfecte keuze voor jouw woonstijl

De binnenzonwering collecties zijn ontworpen om schoonheid en sfeer toe te voegen, geheel passend bij je eigen woonstijl, mét innovatieve en passende oplossingen voor je ramen. De collecties bevatten een enorm scala aan kleuren, patronen, stoffen en ontwerpen.

Horizontale Jaloezieën - slanke stijl

Deze designklassieker biedt sinds de jaren '50 moeiteloze lichtregeling en privacy. Verkrijgbaar in lamellen van verschillende breedtes, van stijlvolle smalle lamellen tot lamellen met een robuuste, stoere uitstraling. Horizontale Jaloezieën bieden voor bijna elke raamafmeting unieke oplossingen en decoratieve opties. Ze zijn uitgerust met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium met een "terugspringfunctie", waardoor de jaloezieën hun vorm niet verliezen. De speciale tuimelfunctie van de MegaView® Jaloezieën geeft je twee keer zoveel doorzicht als bij standaard horizontale jaloezieën.

Verticale Jaloezieën - stijl voor grote ramen

Elegante eenvoud voor grotere ramen. Verticale Jaloezieën vormen een stijlvolle en praktische oplossing voor standaardramen, schuifdeuren en grote ramen die van vloer tot plafond reiken. Van het licht genieten is geweldig, maar soms is extra bescherming tegen de zon nodig (o.a. om verkleuring van meubels en vloeren te voorkomen). En om extra privacy te creëren kun je de lamellen eenvoudig tuimelen.

Houten jaloezieën - tijdloze stijl

Houten Jaloezieën zijn gemaakt van de beste houtsoorten en creëren een tijdloze stijl voor ramen. De Luxaflex® collectie wordt op maat gemaakt en omvat natuurlijke en opvallende houtsoorten die verantwoord zijn ingekocht en duurzaam zijn gegroeid in beheerde bossen. Geef een extra mooi accent aan je jaloezie met een decoratieband. En voor toepassingen in ruimtes waar het binnenklimaat ongeschikt is voor echt hout, zoals bijvoorbeeld badkamers, is er de Basic-collectie met houtalternatieven. 

Rolgordijnen - maak een stijlstatement

Luxaflex® Rolgordijnen combineren trendy looks met functionaliteit en zijn geschikt voor iedere kamer in jouw woning. De rolgordijnen zijn niet alleen stijlvol en leverbaar in mooie kleuren en dessins, maar ook bestand tegen hitte en vocht dankzij de speciale vuilafstotende en vochtwerende DustBlock® coating. Stoffen behandeld met DustBlock® zijn antistatisch en zeer eenvoudig te reinigen.

Twist® Shades Rolgordijnen - moderne stijl

Twist® Shades bestaan uit twee lagen stijlvolle stof waarin horizontale transparante banen zijn aangebracht. Je hoeft alleen maar deze twee lagen langs elkaar te schuiven naar een open, halfopen of volledig gesloten stand om de perfecte look voor jouw raam, jouw stemming en je huis te creëren. 

Facette® Shades - subtiele stijl

Facette® Shades creëren een zacht, diffuus licht en hebben handige bedieningsmogelijkheden waarmee jij het product eenvoudig omhoog en omlaag kunt brengen in de volledig open of gesloten stand. Schuif de doorzichtige en ondoorzichtige delen over elkaar heen om van je privacy en natuurlijk licht te genieten.

Plissé Shades - geplooide stijl

De elegante stijl van Plissé Shades raakt nooit uit de mode. Verlevendig je woonkamer of verander de slaapkamer in een heerlijke plek van ontspanning en rust. Diverse stoffen zijn voorzien van coatings die extra bescherming bieden tegen zonlicht, warmte en vuil, of zijn vlamvertragend. Plissé Shades zijn ook ideaal voor draai-kiepramen en dakramen want ze passen perfect in het kozijn. Dat kan zelfs zonder gaten te boren, met als resultaat een nette, stijlvolle afwerking.

Duette® Shades - energiebesparende stijl

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. Meer dan 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis kan via de ramen ontsnappen. Luxaflex® Duette® Shades zijn ontworpen om jouw huis 's zomers koel en 's winters warm te houden. De Duette® Architella® Shades kunnen het warmteverlies bij het raam met 40% verminderen. Alle Duette® Shades helpen ook de akoestiek van de kamer te verbeteren. De collectie is leverbaar in een breed assortiment mooie stoffen en in drie transparanties. 

Silhouette® Shades - transparante stijl

De superstijlvolle Silhouette® Shades veranderen het felste zonlicht in prachtig diffuus, natuurlijk licht. Silhouette® Shades zijn gemaakt van twee lagen doorzichtige stof en verspreiden zacht licht in jouw kamer, terwijl ze de felheid en schittering van het licht wegnemen, zodat je gewoon van het uitzicht kunt genieten. Er zijn speciale screenstoffen mogelijk waarbij je de warmte die de kamer binnendringt met 25% kunt verminderen.

Roman Shades - geraffineerde stijl

Decoreer jouw ramen met een exclusieve, gestructureerde look. De zachte stoffen van Luxaflex® Roman Shades (vouwgordijnen) voegen stijl toe aan ramen en geven elke kamer een luxe uitstraling. Het assortiment, bestaande uit lichtfilterende en kamerverduisterende stoffen, aangevuld met speciale voeringen, kun je ook toepassen als gordijnen en zo verschillende stoffen en transparanties combineren.

Bedieningsmogelijkheden

Van koordloze tot elektrische systemen, er is een keur aan innovatieve bedieningssystemen mogelijk:

Wist je dat?

De bedieningssystemen voor binnenzonwering ontworpen wordt met oog voor kindveiligheid. 

Contact opnemen

Heb je verder nog vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Klik dan op de button hieronder!

Contact opnemen

        

Auping logoCinderella logoDamai logoM Line logoStressless logo

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4.9 / 5 - 8 beoordelingen
Locatie Snoeken WonenNeem contact op met Snoeken WonenE-mailadres van Snoeken WonenSnoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP0521-351236info@snoeken.nl

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4,9 / 10 - 8 reviews

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen