Binnenzonwering

Binnenzonwering

In onze woonwinkel tref je een diversiteit op het gebied van binnenzonwering aan. In de uitgebreide presentaties van onder andere Luxaflex® kun je alle mogelijkheden zien. De binnenzonwering wordt vakkundig op maat gemaakt en geplaatst.

Raambekleding naar jouw wens, de perfecte keuze

De binnenzonwering collecties zijn ontworpen om schoonheid en sfeer toe te voegen, geheel passend bij je eigen woonstijl, mét innovatieve en passende oplossingen voor je ramen. De collecties bevatten een enorm scala aan kleuren, patronen, stoffen en ontwerpen.

 

foto van binnen zonwering           

Waarom binnenzonwering?

Het belang van de juiste zonwering is groot, want goede zonwering draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat. Belangrijk is dat je je comfortabel voelt in de ruimte waar je leeft of werkt. Licht en warmte spelen hierbij een belangrijke rol. Licht is van invloed op je gemoedsrust, gezondheid en gedrag. Ook de temperatuur in de  woon- en werkruimte is van belang. In de zomer kan zonlicht ervoor zorgen dat de temperatuur in een ruimte behoorlijk oploopt. Hierdoor kunnen vermoeidheid en concentratieverlies optreden. Door toepassing van de juiste zonwering kunnen bovenstaande problemen worden voorkomen en wordt een optimaal werk en leefklimaat gecreëerd.

Wist je dat?

De bedieningssystemen voor binnenzonwering wordt ontworpenmet oog voor kindveiligheid. Heb je verder nog vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op!

Horizontale Jaloezieën - een designklassieker die licht en privacy regelt

Verkrijgbaar in lamellen van verschillende breedtes, van stijlvolle smalle lamellen tot lamellen met een robuuste, stoere uitstraling. dit product heeft voor bijna elke raamafmeting unieke oplossingen en decoratieve opties. De lamellen zijn leverbaar in zeer veel verschillende kleuren en afwerkingen. Kies voor een handmatige bediening of voor volledig elektrische bediening die het gebruik en het comfort zo optimaal en kindveilig mogelijk maken.

Verticale Jaloezieën - elegante eenvoud voor grote ramen

Door de strakke uitstraling zijn verticale jaloezieën zeer geschikt voor eigentijdse interieurs, voor grote ramen, schuifdeuren of zelfs afwijkende raamvormen. De collectie biedt een rijke keuze aan kleuren, patronen, structuurweefsels en transparanties. aangevuld met aluminium en PVC lamellen biedt dit product bijna ongekende mogelijkheden.

Houten jaloezieën - natuurlijke warme sfeer in huis

Houten jaloezieën, een raamdecoratie die past bij het huidige milieubewustzijn en daarbij stijl en sfeer geeft aan elk interieur. Het duurzame hout is afkomstig van verantwoord beheerde bossen. De nieuwe kleuren en structuren verrassen, met hoogglans rood en zwart. Geef nog een extra mooi accent aan je jaloezie met een decoratieband, of speciale koof voor een persoonlijke touch.

Rolgordijnen - eindeloos kiezen met een eigen accent

De collectie bestaat uit schitterende stoffen in eigentijdse modekleuren en prachtige patronen, structuren en transparanties. Om het rolgordijn een persoonlijk accent te geven is er keuze uit verschillende accessoires. Voor elke stijl, woonsmaak, ruimte en elk interieur is er wel een passend rolgordijn.

Twist Rolgordijnen - verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twee langs elkaar te bewegen lagen stof waarin horizontale transparante banen zijn aangebracht. Dat is het kenmerk van Twist Rolgordijnen. Op verrassend eenvoudige wijze kan een keuze worden gemaakt voor de mate van lichtinval en privacy.

Facette Shades - unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Dit aantrekkelijke product combineert de stijlvolle warmte van gestructureerde stof met de eenvoud van een raambekleding die probleemloos omhoog en omlaag kan worden gebracht. Door de transparante en niet-transparante delen ten opzichte van elkaar te verschuiven, kun je op elk ogenblik van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en licht. Facette Shades zijn leverbaar in eigentijdse en uiteenlopende kleuren.

Plissé Shades - decoratief voor elke raamvorm

De scherp gevouwen stof creëert een speels schaduwspel bij zonlicht. Diverse stoffen zijn voorzien van coatings die extra bescherming bieden tegen zonlicht, warmte en vuil, of zijn vlamvertragend. De slim ontwikkelde hardware biedt een oplossing voor bijna alle raamvormen. Leverbaar met Top Down/Bottom Up systeem.

Duette Shades - perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. Bij enkel glas kan de vermindering van warmteverlies oplopen tot wel 46%. Duette Shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen en in drie transparanties. De SmartCord, LiteRise en PowerRise bedieningssystemen combineren design en comfort.

Silhouette Shades - sfeervol door zacht gefilterd licht

De zachte stoffen lamellen van de Silhouette Shades lijken te zweven tussen transparant voile. Ze maken het mogelijk het binnenvallende licht in huis te filteren en de privacy te vergroten. Een oplossing dien een elegante uitstraling geeft aan je interieur.

Roman Shades - decoratieve stoffen, op maat gemaakt

Deze vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in een exclusieve reeks stoffen en stijlen, waardoor je zeker een uitstraling vindt die perfect aansluit bij het interieur. Elke stof is ook te verkrijgen voor gordijnconfectie. Dus er zijn mooie combinaties te maken, waardoor harmonie en sfeer verenigd worden. Met het Top Down/Bottom Up systeem kun je de onder- en bovenkant van de Roman Shade apart van elkaar bedienen. Zo bepaal je de mate van privacy en kun je spelen met het binnenvallend zonlich

logo velux     logo luxaflex            logo multisol

   0521-351236