0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2SHOWROOM

Auping matrassen

Auping: bekend matrassenmerk in Nederland

Auping is waarschijnlijk het meest bekende matrassenmerk in Nederland. Het bedrijf stamt uit de 19e eeuw en mag het predicaat Koninklijk voeren. Auping werkt nauw samen met wetenschappers en ontwerpers om tot de beste producten te komen. Grote bekendheid heeft de onderneming verworven met de spiraalbodem en het bedmodel Auronde. Dit bed is uitgegroeid tot een klassieker waarvan al meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht. Wanneer u besluit om Auping aan te schaffen raden wij u aan om bij ons in de winkel te komen proefliggen.

Met een bed van Auping begin je de dag uitgerust en energie vol. Ze werken met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort. Want hoe beter je slaapt, hoe fitter jij je de volgende dag voelt. Daarom vindt Auping een goed matras belangrijk.

Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau en combineert jarenlange expertise met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor de bedden optimale ondersteuning bieden en voor een zeer goede ventilatie zorgen.

In de nieuwe matrassen van Auping zitten unieke dynamische pocketveren, dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk draait zonder wakker te worden. Daarnaast hebben de matrassen afritsbare tijken waardoor je ze makkelijk kan wassen. De comfort lagen van de matrassen zijn gemaakt van duurzaam natuur latex. Dit geeft een prettig lig gevoel van veerkracht en zachtheid. De matrassen om keren is niet nodig, omdat de matrassen laag voor laag zijn opgebouwd om optimale ventilatie en ondersteuning te bieden.

Het assortiment

Het AVS assortiment bestaat uit zeven matrassen. Naast AVS biedt Auping nog een aantal matrassen dat qua opbouw perfect op een spiraalbodem past. Voordat u een matras aanschaft is het verstandig om bij ons in de winkel te komen proef liggen. Het assortiment van Auping bestaat uit:

Spiraalbodem

Doordat de bodem een open structuur heeft is er ruimte voor aanvoer van schone en frisse lucht. De spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning, vanwege de meer dan 10.000 ondersteuningspunten en veert altijd terug in de originele positie.

Meer weten over Auping producten?

Auping producten worden geleverd en gemonteerd door een gecertificeerd monteur. Wilt u meer weten over Auping? Kom dan eens langs bij Snoeken Wonen Uffelte in Drenthe. U kunt ook contact met ons opnemen. Wij vertellen u dan graag meer.

Auping Dublin 3

Auping logoCinderella logoDamai logoM Line logoStressless logo

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4.9 / 5 - 8 beoordelingen
Locatie Snoeken WonenNeem contact op met Snoeken WonenE-mailadres van Snoeken WonenSnoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP0521-351236info@snoeken.nl

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4,9 / 10 - 8 reviews

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen