0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2 SHOWROOM

Stressless fauteuils en banken

 The innovaters of comfort™

Stressless biedt individueel comfort. Snoeken Wonen is dé Stressless dealer in Uffelte en omstreken! Meer dan veertig jaar vol doorontwikkeling en innovatie hebben iets unieks naar voren gebracht: de beste comfort-fauteuils en banken op de markt. Ieder Stressless model biedt een unieke constructie, die het lichaam optimaal ondersteunt. Het Plus-systeem zorgt automatisch voor de juiste ondersteuning van hoofd en onderrug. Stabiliteit en duurzaamheid zijn gegarandeerd. De glijfunctie activeert automatisch met het lichaamsgewicht, zonder dat je knoppen en/of hendels hoeft te bedienen. Een fauteuil van Stressless volgt elke beweging die je maakt en je bent zeker van ultiem comfort in elke zithouding. De fauteuils hebben een 360º graden draaibaar onderstel. Er is keuze uit diverse soorten leer- en stofkwaliteiten. De Stressless fauteuils zijn leverbaar in verschillende maten (afgestemd op jouw lichaamsbouw). Snoeken Wonen biedt vier verschillende onderstellen. De vrijstaande voetenbank is geschikt voor alle been lengtes en het bovenvlak is dankzij de ingebouwde glijfunctie in de helling willekeurig verstelbaar.

Stressless NordicClassic onderstel

Met zijn unieke stabiliteit en tijdloos ontwerp biedt dit ontwerp al decennialang uitzonderlijk comfort. Nu ook leverbaar met elektrisch verstelbaar LegComfort™. Leverbaar in de maten S, M en L.

 

 

 

 

Stressless NordicSignature onderstel met BalanceAdapt™

Met het onderstel Signature (een combinatie van gelaagd beuken en aluminium, leverbaar in verschillende houtkleuren en gemakkelijk te voorzien van een verhoging die een extra zithoogte van drie centimeter oplevert) heeft de Stressless fauteuil een bijzonder zitcomfort. In het Signature onderstel is het BalanceAdapt systeem geïntegreerd. Met het BalanceAdapt systeem past de zithoek zich automatisch aan, aan iedere beweging van je lichaam: zo krijg je de juiste balans, van top tot teen, zonder dat je knoppen of hendels gebruikt. De subtiele en zachte schommelbewegingen verhogen je comfort in elke positie en zorgen er ook voor dat de zitting nog verder naar achteren kantelt.  Leverbaar in de maten S, M en L.

Stressless CityStar onderstel

Elegante fauteuil met een stijlvol, draaiend, chromen onderstel. Deze Stressless fauteuil beschikt over alle patenten en voordelen die je van een Stressless verwacht. Verkrijgbaar als Medium uitvoering met twee verschillende zithoogtes en twee verschillende ruglengtes en voorzien van BalanceAdapt systeem!

 

 

 

home office cityHome Office onderstel

De combinatie van het comfort van een Stressless comfortfauteuil en de mobiliteit van een bureaustoel op wielen. Dat maakt werken heel plezierig. De hoogte van de stoel kan gemakkelijk worden aangepast met de hendel onder de zitting. Optimaal comfort en superieure bewegingsvrijheid.

 

 

 

Wist je dat?

Stressless 10 jaar garantie geeft op basisframe en functies.

Welkom. Ga (Stressless) zitten bij de Stressless dealer in Uffelte!

Doe de comfort test bij Snoeken Wonen Uffelte in Drenthe, jouw Stressless dealer! 

Kijk voor inspiratie eens op www.stressless.com.

 

fot back

               

Auping logo Cinderella logo Damai logo M Line logo Stressless logo
Locatie Snoeken Wonen Neem contact op met Snoeken Wonen E-mailadres van Snoeken Wonen Snoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP 0521-351236 info@snoeken.nl

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen