Stressless

Het is hoog tijd voor Stressless!

stella

 

 

 

 

 

 

 

 

Stress is onvermijdelijk in het leven van alledag. Onze dagen zijn druk bezet met essentiële taken die het leven nu eenmaal met zich meebrengt. Stressless en wij geloven in een leven met balans, waarbij we een actief leven kunnen leiden en tegelijkertijd de tijd nemen voor ontspanning en kalmte. Een leven waarbij je zo nu en dan even lekker gaat zitten, weer opladen en de energie krijgen die je nodig hebt om de dingen die op je pad komen weer aan te kunnen.

Wist je dat Stressless 10 jaar garantie geeft op basisframe en het Plus systeem?

Doe de comfort test bij Snoeken Wonen Uffelte in Drenthe, jouw Stressless dealer!

Kijk voor inspiratie eens op www.stressless.com.

The innovators of Comfort

Hoe vind je optimaal comfort?

De juiste maat is van belang: bij optimaal comfort draait het ook om de juiste afmetingen. De meeste Stressless fauteuils zijn daarom verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat deze perfect bij je passen. Ondersteun je rug: of je nu rechtop zit of lekker ligt, het Plus-systeem biedt optimaal comfort en ondersteuning voor je hoofd en lendenstreek. Voor nog méér comfort regel je de slaapfunctie met een simpele handbeweging. Vind je balans met BalanceAdapt: soepele schommelbewegingen vergroten het gevoel van totale balans. Deze bewegingen maken het verschil tussen een goede en een fantastische stoel. Leg je voeten omhoog: of je nu kiest voor een afzonderlijke voetenbank of het unieke Power systeem, het brengt het gevoel van comfort naar nieuwe hoogten. De afzonderlijke voetenbank met kantelsysteem biedt een maximale vrijheid van positie, die afgestemd is op je lengte. Het comfortabele Power systeem zit elegant verborgen onder de zitting. met een lichte druk op een knop komt het tevoorschijn en biedt dan een onovertroffen ondersteuning voor je benen.

Classic onderstel

Met zijn unieke stabiliteit en tijdloos ontwerp biedt dit ontwerp al decennialang uitzonderlijk comfort. Nu ook elektrisch verstelbaar leverbaar. Maatmogelijkheden S, M en L.

foto van een stressless nordic

 

Signature- of Cross onderstel met BalanceAdapt™

Met de onderstellen Signature en Cross (een combinatie van metaal (aluminium of zwart) en gelaagd beuken, leverbaar in verschillende houtkleuren en gemakkelijk te voorzien van een verhoging die een extra zithoogte van drie centimeter oplevert) heeft de Stressless fauteuil een bijzonder zitcomfort. In het onderstel is het BalanceAdapt systeem geïntegreerd. Met het BalanceAdapt systeem past de zithoek zich automatisch aan, aan iedere beweging van je lichaam: zo krijg je de juiste balans, van top tot teen, zonder dat je knoppen of hendels gebruikt. De subtiele en zachte schommelbewegingen verhogen je comfort in elke positie en zorgen er ook voor dat de zitting nog verder naar achteren kantelt. Leverbaar in de maten S, M en L.

foto van een stressless nordic henna

Star- of Original onderstel

Elegante fauteuil met een stijlvol, draaiend, chromen of zwart metalen onderstel. Deze Stressless fauteuil beschikt over alle patenten en voordelen die je van een Stressless verwacht. Verkrijgbaar als Medium uitvoering met twee verschillende zithoogtes en twee verschillende ruglengtes en voorzien van BalanceAdapt systeem!

foto van een city

 

Home Office onderstel

De combinatie van het comfort van een Stressless comfortfauteuil en de mobiliteit van een bureaustoel op wielen. Dat maakt werken heel plezierig. De hoogte van de stoel kan gemakkelijk worden aangepast met de hendel onder de zitting. Optimaal comfort en superieure bewegingsvrijheid.

foto van een home office city

Onze merken

   0521-351236