0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2SHOWROOM

Stressless fauteuils en banken

Het is hoog tijd voor Stressless!

Stress is onvermijdelijk in het leven van alledag. Onze dagen zijn druk bezet met essentiële taken die het leven nu eenmaal met zich meebrengt. Stressless en wij geloven in een leven met balans, waarbij we een actief leven kunnen leiden en tegelijkertijd de tijd nemen voor ontspanning en kalmte. Een leven waarbij je zo nu en dan even lekker gaat zitten, weer even opladen en de energie krijgen die je nodig hebt om de dingen die op je pad komen weer aan te kunnen.

The innovators of Comfort

Hoe vind je optimaal comfort?

De juiste maat is van belang: bij optimaal comfort draait het ook om de juiste afmetingen. De meeste Stressless fauteuils zijn daarom verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat deze perfect bij je passen. Ondersteun je rug: of je nu rechtop zit of lekker ligt, het Plus-systeem biedt optimaal comfort en ondersteuning voor je hoofd en lendenstreek. Voor nog méér comfort regel je de slaapfunctie met een simpele handbeweging. Vind je balans met BalanceAdapt: soepele schommelbewegingen vergroten het gevoel van totale balans. Deze bewegingen maken het verschil tussen een goede en een fantastische stoel. Leg je voeten omhoog: of je nu kiest voor een afzonderlijke voetenbank of het unieke LegComfort systeem, het brengt het gevoel van comfort naar nieuwe hoogten. De afzonderlijke voetenbank met kantelsysteem biedt een maximale vrijheid van positie, die afgestemd is op je lengte. Het comfortabele LegComfort systeem zit elegant verborgen onder de zitting. met een lichte druk op een knop komt het tevoorschijn en biedt dan een onovertroffen ondersteuning voor je benen.

Stressless NordicClassic onderstel

Met zijn unieke stabiliteit en tijdloos ontwerp biedt dit ontwerp al decennialang uitzonderlijk comfort. Nu ook leverbaar met elektrisch verstelbaar LegComfort™. Leverbaar in de maten S, M en L.

 

 

 

 

Stressless NordicSignature onderstel met BalanceAdapt™

Met het onderstel Signature (een combinatie van metaal (aluminium of zwart) en gelaagd beuken, leverbaar in verschillende houtkleuren en gemakkelijk te voorzien van een verhoging die een extra zithoogte van drie centimeter oplevert) heeft de Stressless fauteuil een bijzonder zitcomfort. In het Signature onderstel is het BalanceAdapt systeem geïntegreerd. Met het BalanceAdapt systeem past de zithoek zich automatisch aan, aan iedere beweging van je lichaam: zo krijg je de juiste balans, van top tot teen, zonder dat je knoppen of hendels gebruikt. De subtiele en zachte schommelbewegingen verhogen je comfort in elke positie en zorgen er ook voor dat de zitting nog verder naar achteren kantelt.  Leverbaar in de maten S, M en L.

Stressless CityStar onderstel

Elegante fauteuil met een stijlvol, draaiend, chromen of zwart metalen onderstel. Deze Stressless fauteuil beschikt over alle patenten en voordelen die je van een Stressless verwacht. Verkrijgbaar als Medium uitvoering met twee verschillende zithoogtes en twee verschillende ruglengtes en voorzien van BalanceAdapt systeem!

 

 

 

home office cityHome Office onderstel

De combinatie van het comfort van een Stressless comfortfauteuil en de mobiliteit van een bureaustoel op wielen. Dat maakt werken heel plezierig. De hoogte van de stoel kan gemakkelijk worden aangepast met de hendel onder de zitting. Optimaal comfort en superieure bewegingsvrijheid.

 

 

 

Wist je dat?

Stressless 10 jaar garantie geeft op basisframe en functies.

Welkom. Ga (Stressless) zitten bij de Stressless dealer in Uffelte!

Doe de comfort test bij Snoeken Wonen Uffelte in Drenthe, jouw Stressless dealer! 

Kijk voor inspiratie eens op www.stressless.com.

 

               

Auping logoCinderella logoDamai logoM Line logoStressless logo

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4.9 / 5 - 8 beoordelingen
Locatie Snoeken WonenNeem contact op met Snoeken WonenE-mailadres van Snoeken WonenSnoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP0521-351236info@snoeken.nl

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4,9 / 10 - 8 reviews

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen