0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2SHOWROOM

Horren

Ongestoord genieten van frisse lucht

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Dus zetten we lekker de ramen en deuren open voor frisse lucht en verkoeling. Belangrijk is dan dat je frisse lucht binnenlaat, maar insecten buiten houdt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Er zijn volop mogelijkheden voor vrijwel ieder raam of deur. Deze horren worden voor jou op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat je verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij je kozijn. De structuur van het gaas is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. 

Kortom: afhankelijk van het type kozijn, inbouwruimte, gebruikswensen en natuurlijk persoonlijke smaak is er voor ieder raam of deur een passende hor te vinden. Of je nu kiest voor vaste/inzethorren, rolhorren, plisséhorren, wij komen ze vakkundig bij je inmeten en plaatsen!

Wist je dat?

er ook pollengaas geleverd kan worden. Dit gaas filtert pollen uit de lucht, zodat de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert.

Bezoek onze showroom om het gehele assortiment te bekijken. Wij werken met toonaangevende merken op het gebied van horren, namelijk Luxaflex en Unilux.

Contact opnemen

Wil je een vrijblijvende afspraak maken bij jou thuis of heb je verder nog vragen? Neem dan direct contact met ons op!

Contact opnemen

 

 

 

Unilux Horren

      

Auping logoCinderella logoDamai logoM Line logoStressless logo

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4.9 / 5 - 8 beoordelingen
Locatie Snoeken WonenNeem contact op met Snoeken WonenE-mailadres van Snoeken WonenSnoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP0521-351236info@snoeken.nl

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4,9 / 10 - 8 reviews

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen