PVC vloeren

PVC vloeren

PVC-stroken en -tegels zijn waanzinnig populair. Begrijpelijk, want sommige soorten zijn niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden. PVC kent een aantal voordelen. Het is onderhoudsvriendelijk, absorbeert geluid, is duurzaam, slijtvast én comfortabel. In combinatie met de vele originele prints die er zijn, maakt dit PVC tot een hoogwaardig en populair alternatief voor hout of natuursteen.

Er zijn heel veel soorten PVC te koop. Let bij aankoop altijd op het volgende:

Wist je dat?

Het is van belang dat pvc op de juiste manier wordt verwerkt. Dit begint bij de beoordeling van de ondergrond. Is de vloer voldoende geëgaliseerd? En laat de pvc voor gebruik voldoende acclimatiseren om krimpende of opstaande naden te voorkomen. PVC kan prima met vloerverwarming. Zorg wel altijd dat het opstookprotocol is uitgevoerd voor de vloer gelegd wordt. Snoeken Wonen Uffelte geeft deskundig advies en de vloeren worden vakkundig door ons gelegd.

Bij Snoeken Wonen vind je de merken MFlor, TFD en Quick-Step Livyn.

Quick-Step heeft een nieuw assortiment Livyn vinyl-vloeren. Het biedt de look en feel van echt hout of steen, maar met de praktische voordelen van een vinylvloer: warm, waterdicht, slijtvast en geluiddempend. Uniek en versterkend voor het realistische effect is de voegentechnologie, die ervoor zorgt dat het karakter en de kleur van de diepe voegen passen bij het ontwerp.

Voordelen van Quick-Step Livyn zijn

Tip

Wij bieden niet alleen PVC vloeren aan, maar ook een complete oplossing, van plinten en trapoplossingen tot ondervloeren, afwerkingsprofielen en onderhoudsproducten.

 

PVC vloeren laten leggen door Snoeken Wonen

Wij komen graag ter plaatse inmeten om je vloer te leggen. Zo kunnen we alles nog even bespreken en weet je precies wat er gaat gebeuren. Zo kom je nooit voor verassingen. Neem contact op over het laten leggen van jouw pvc vloer. We geven je graag meer informatie.

Onze merken

   0521-351236