0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2 SHOWROOM

Slaapkamerkasten

Opgeruimd staat netjes. 

Van opruimen word je gelukkig, zo schijnt het.  Maar waar laat je al je spullen? Snoeken Wonen Uffelte biedt een ruim assortiment in kasten. Er is volop keuze in stijlen, maten en materialen. Wij ontwerpen, meten en monteren kasten en wandsystemen op maat voor iedere ruimte in huis. Zo kun je probleemloos opgeruimd en comfortabel wonen.

Een kast als een maatpak

Je kunt een slaapkamerkast (maar ook kasten voor andere ruimtes) volledig afstemmen op je individuele wensen en je interieur. Er zijn veel mogelijkheden, zoals draaideurkasten, schuifdeurkasten, hoekkasten of kasten met een schuine wand. Ook de indeling van de kast kun je zelf bepalen. Wil je meer of minder hangruimte? Heb je liever meer legplanken of een ladenblok, schoenenrek of garderobelift? Geen kast is hetzelfde, het is voor ons dan ook een uitdaging om jouw kast voor je te realiseren. Eventueel kunnen wij een kast vertalen in een 3D tekening. Dus of je er nu kleding, boeken of snuisterijen in opbergt; een kast passend als een maatpak bied je de ruimte.

VTH Kasten

VTH Kasten biedt een groot assortiment aan kasten, en met veel mogelijkheden. Zo bepaald u zelf de indeling, het decor en het front van uw kast. Wilt u een extra paar planken of een extra lade in uw kast? Of denkt u meer aan een kast met draaideuren, schuifdeuren of een inloopkast? Het kan allemaal met VTH Kasten. 

Slizing/Raffito: de mooiste kast op maat

Raffito kasten, staat voor klasse en vakmanschap. Elke kast kan naar wens van de klant worden samengesteld, elk met een uniek karakter. En dat alles op maat, zodat u uw eigen ruimte optimaal benut. Wij bieden u verschillende kasten van Slizing/Raffito. U kunt namelijk kiezen voor garderobekasten, schuifdeurkasten of maatwerk kasten. Allemaal met vakmanschap gemaakt. 

Nolte Germersheim: Kastsystemen

Bent u opzoek naar een zweefdeur, draai of vouwdeurkast? Dan ben je aan het juiste adres bij Nolte Germersheim. Nolte Germersheim biedt u veel verschillende oppervlakken, hoogten en breedten om je individuele kast samen te stellen.

Vroomshoop Kasten

Vroomshoop begrijpt als geen ander de kunst van eenvoud, en dat ziet u terug in de Vroomshoop standard. Deze Vroomshoop kasten combineren stuk voor stuk hoge kwaliteit met gebruiksvriendelijkheid. Succes verzekerd, of u nu kiest voor een degelijke schuifkast, een moderne zweef- of draaideurkast. 

fot back

      

Auping logo Cinderella logo Damai logo M Line logo Stressless logo
Locatie Snoeken Wonen Neem contact op met Snoeken Wonen E-mailadres van Snoeken Wonen Snoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP 0521-351236 info@snoeken.nl

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen