Kastsystemen

Opgeruimd staat netjes

Van opruimen word je gelukkig, zo schijnt het. Maar waar laat je al je spullen? Snoeken Wonen Uffelte biedt een ruim assortiment in kasten. Er is volop keuze in stijlen, maten en materialen. Wij ontwerpen, meten en monteren kasten en wandsystemen op maat voor iedere ruimte in huis. Zo kun je probleemloos opgeruimd en comfortabel wonen.

 

foto van kasten  foto van kasten

 

Een kast als een maatpak

Je kunt een slaapkamerkast (maar ook kasten voor andere ruimtes) volledig afstemmen op je individuele wensen en je interieur. Er zijn veel mogelijkheden, zoals draaideurkasten, schuifdeurkasten, hoekkasten of kasten met een schuine wand. Ook de indeling van de kast kun je zelf bepalen. Wil je meer of minder hangruimte? Heb je liever meer legplanken of een ladenblok, schoenenrek of garderobelift? Geen kast is hetzelfde, het is voor ons dan ook een uitdaging om jouw kast voor je te realiseren. Eventueel kunnen wij een kast vertalen in een 3D tekening. Dus of je er nu kleding, boeken of snuisterijen in opbergt; een kast passend als een maatpak biedt je de ruimte.

Staud kasten - Duitse degelijkheid

Het Murano programma is het meest uitgebreide kastenprogramma van Staud. Een sterk doorontwikkeld programma waardoor er talloze mogelijkheden zijn om jouw droomkast samen te stellen. Murano wordt ook wel de kast met 36 miljoen mogelijkheden genoemd.

Zweefdeurkast All Inclusive is leverbaar in verschillende breedtematen en diverse kleuren. Deze kasten zijn op basis van de kwaliteit van het Murano programma, maar uniek is dat deze kasten standaard geleverd worden met soft-close dempers voor de buitendeuren, kastvakindeling en een ladenblok.

VTH Kasten

VTH Kasten biedt een groot assortiment aan draaideur-, schuifdeur-, en inloop-kasten met veel mogelijkheden. Zo bepaal je zelf de indeling, het decor en het front van je kast. Wil je een extra paar planken of een extra lade in je kast? Het kan allemaal met VTH Kasten.

Vroomshoop kasten & bijmeubelen

Vroomshoop begrijpt als geen ander de kunst van eenvoud, en dat zie je terug in de Vroomshoop collectie. Deze kasten & bijmeubelen combineren stuk voor stuk hoge kwaliteit met gebruiksvriendelijkheid. Succes verzekerd, voor welke kast je ook kiest!

Onze merken

   0521-351236