0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2 SHOWROOM

Tapijt 

Kies voor tapijt

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. De meeste vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met schoon, lauw water. En natuurlijk regelmatig stofzuigen. De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden is eindeloos. Kies voor een ondervloer onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend.

Kies voor gezond wonen - tapijt is goed voor de luchtwegen

We brengen veel tijd van ons leven in huis door. Vandaar dat het binnenklimaat zeer belangrijk is voor onze gezondheid. Herken je het beeld van zwevende stofdeeltjes in je woonkamer bij een laagstaande voorjaarszon? Zeer kleine stofdeeltjes, ook wel fijnstof genoemd, zijn nog veel kleine en met het blote oog niet waarneembaar. Maar dat maakt ze niet minder gevaarlijk. Via de longen dringen ze onze luchtwegen binnen en verhogen daarmee de kans op astmatische en allergische klachten.

In tegenstelling tot wat altijd werd gedacht, heeft onderzoek aangetoond dat zachte vloerbedekking voor een schonere lucht zorgt dan een harde vloer. Bij harde vloeren blijven kleine stofdeeltjes opdwarrelen. Vooral als iemand een deur opent of voorbij loopt. Zachte vloerbedekking is in staat om deze kleine stofdeeltjes uit de lucht te filteren en vast te houden tot de volgende stofzuigbeurt. De meest effectieve vloerbedekking voor het opvangen van fijnstof is Desso AirMaster. door het gebruik van dit tapijt is de concentratie fijnstof in de lucht zelfs tot acht keer lager dan bij harde vloeren en vier keer lager dan bij standaard tapijt. Dus schonere lucht in je huis.

Wist je dat?

Tapijt:

Tapijt bij Snoeken Wonen Uffelte

Valt je keuze op tapijt? Dan bent je bij Snoeken Wonen Uffelte aan het juiste adres. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment aan tapijt. Je vindt bij ons de merken: Nouwens-Bogaers, Interfloor, Parade, Desso, Bonaparte en Yunieq. Wij geven je daarbij een duidelijk en goed advies, wat aansluit bij je woonwensen. Kom langs in de showroom of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Tapijt en vloerkleden

fot back

                                   

Auping logo Cinderella logo Damai logo M Line logo Stressless logo
Locatie Snoeken Wonen Neem contact op met Snoeken Wonen E-mailadres van Snoeken Wonen Snoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP 0521-351236 info@snoeken.nl

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen