Tapijt

Kies voor tapijt

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote voeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. De meeste vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met schoon, lauw water. En natuurlijk regelmatig stofzuigen. De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden is eindeloos. Kies voor een ondervloer onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend.

Kies voor gezond wonen - tapijt is goed voor de luchtwegen

We brengen veel tijd van ons leven in huis door. Vandaar dat het binnenklimaat zeer belangrijk is voor onze gezondheid. Herken je het beeld van zwevende stofdeeltjes in je woonkamer bij een laagstaande voorjaarszon? Zeer kleine stofdeeltjes, ook wel fijnstof genoemd, zijn nog veel kleiner en met het blote oog niet waarneembaar. Maar dat maakt ze niet minder gevaarlijk. Via de longen dringen ze onze luchtwegen binnen en verhogen daarmee de kans op astmatische en allergische klachten.

In tegenstelling tot wat altijd werd gedacht, heeft onderzoek aangetoond dat zachte vloerbedekking voor een schonere lucht zorgt dan een harde vloer. Bij harde vloeren blijven kleine stofdeeltjes opdwarrelen. Vooral als iemand een deur opent of voorbij loopt. Zachte vloerbedekking is in staat om deze kleine stofdeeltjes uit de lucht te filteren en vast te houden tot de volgende stofzuigbeurt. Dus schonere lucht in je huis.

Wist je dat tapijt

Tapijt bij Snoeken Wonen Uffelte

Valt je keuze op tapijt? Dan bent je bij Snoeken Wonen Uffelte aan het juiste adres. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment aan tapijt. Je vindt bij ons de merken: Interfloor en Nouwens-Bogaers. Wij geven je daarbij een duidelijk en goed advies, wat aansluit bij je woonwensen. Kom langs in de showroom of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Onze merken

   0521-351236