0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2 SHOWROOM

M line matrassen, kussens en slaapsystemen

NU: ORANJE KORTING op matrassen en kussens (zie acties)!

Slapen op M line

Bij M line draait alles om de optimale nachtrust. M line matrassen, M line kussens en M line slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt; de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd; het lichaam volledig ontspant en goed herstelt.

M line past bij een gezonde levensstijl

Het dagelijks leven wordt steeds intensiever. we werken hard, sporten regelmatig, zorgen voor familie, door de week en in het weekend. Hierdoor slapen we korter en verlangen we steeds meer van ons lichaam. Deze intensieve levensstijl vraagt veel van ons lichaam. Daarnaast willen we steeds gezonder en vitaler door het leven gaan. Om overdag maximaal te presteren en toch te kunnen genieten van het leven, moet je de relatief korte nachtrust gebruiken om goed te herstellen. Een goede nachtrust geeft je de energie om overdag beter te bewegen en kan een uitstekende bijdrage leveren aan een gezonde en vitale manier van leven.

Goed slapen begint met de juiste techniek

Bij M line wordt natuurlijk ook aan design gedacht maar de techniek is het belangrijkst. De ultieme drukverlagende eigenschappen van M line matrassen zorgen ervoor dat je lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt, je minder draait en dieper slaapt, je volledig ontspant en je sneller en beter herstelt gedurende de nacht.

M line wordt aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten

Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line bijdraagt aan een goed herstel van lichaam en geest gedurende de nacht, zodat overdag maximaal kan worden gepresteerd. Slapen op M line heeft bovendien een preventieve functie tegen rug- en nekklachten. Daarom vertrouwen fysiotherapeuten, zorginstellingen, topsporters en ziekenhuizen op de ultieme drukverlagende eigenschappen van M line.

Slow Motion matrassen

slow motion hybrid rgb web

M line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel). Dit visco-elastische M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en de door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens uw slaap.

M line kussens

Een goed hoofdkussen kan veel rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het van belang dat je kussen de juiste vorm en hoogte heeft, zodat je een ontspannen slaaphouding aanneemt. want als je hoofd goed ligt, zullen ook de nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. M line kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat je hoofdkussen zich vormt naar je lichaam. Bovendien zorgen alle M line kussens voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens je slaap.

Combineer de matrassen en kussens met de Multi Motion bodem of de M line boxspring.

Tip: 100 dagen omruilgarantie!

Je kunt proefliggen in de showroom, maar de echte test begint thuis. Gedurende een lange periode kunnen de matrassen in de thuissituatie beoordeeld worden (vraag naar de voorwaarden).

Wist je dat?

fot back

                             

Auping logo Cinderella logo Damai logo M Line logo Stressless logo
Locatie Snoeken Wonen Neem contact op met Snoeken Wonen E-mailadres van Snoeken Wonen Snoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP 0521-351236 info@snoeken.nl

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen