MLINE

M line matrassen, kussens en slaapsystemen

banner langwerpig beste product

Een frisse start van de dag...

Slaap is belangrijk. We brengen niet voor niets een derde van ons leven in bed door! Om een goede nachtrust te realiseren, is een goed slaapklimaat essentieel. Als je lichaam niet de ideale temperatuur kan bereiken, slaap je immers minder goed. Om deze reden zijn alle M line matrassen nu verkrijgbaar met een Cool Motion tijk.

Bij M line is de techniek heel belangrijk. De ultieme drukverlagende eigenschappen van M line matrassen zorgen ervoor dat je lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt, je minder draait en dieper slaapt, je volledig ontspant en je sneller en beter herstelt gedurende de nacht.

 

 

Matrassen van M line, voor iedereen de juiste matras

Als je op zoek bent naar een nieuw matras, wil je er uiteraard voor zorgen dat je het juiste exemplaar kiest. Niet ieder mens heeft immers dezelfde slaaphouding of postuur. Hierdoor is er geen one size fits all matras. Daarom heeft M line meerdere matrassen in het assortiment. Ieder matras is opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor weer geschikt voor een ander type slaper. Bij Snoeken Wonen Uffelte kunt je alle 8 verschillende matrassen vinden en de verschillen ontdekken.

 

M line wordt aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten

Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line bijdraagt aan een goed herstel van lichaam en geest gedurende de nacht, zodat overdag maximaal kan worden gepresteerd. Slapen op M line heeft bovendien een preventieve functie tegen rug- en nekklachten. Daarom vertrouwen fysiotherapeuten, zorginstellingen, topsporters en ziekenhuizen op de ultieme drukverlagende eigenschappen van M line.

CoolMotion matrassen

M line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel). Dit visco-elastische M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens je slaap. De CoolMotion tijk zorgt ervoor dat je lichaam de lichaamswarmte goed kwijt kan. Je hebt geen last meer van zweten of rillingen en slaapt langer, gezonder en dieper. Of het nu zomer of winter is.

foto van cool motion matras

 

Tip: 100 dagen omruilgarantie!

Je kunt proefliggen in de showroom, maar de echte test begint thuis. Gedurende een langere periode kunnen de matrassen in de thuissituatie beoordeeld worden (vraag naar de voorwaarden).

M line kussens

Een goed hoofdkussen kan veel rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het van belang dat je kussen de juiste vorm en hoogte heeft, zodat je een ontspannen slaaphouding aanneemt, want als je hoofd goed ligt, zullen ook de nek- en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. M line kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat je hoofdkussen zich vormt naar je hoofd. Bovendien zorgen alle M line kussens voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens je slaap. Combineer de matrassen en kussens met de Multi Motion bodem of de M line boxspring.

foto van MLINE pillow

 

Wist je dat?

Onze merken zijn o.a.

   0521-351236