0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2SHOWROOM

Quick-Step Laminaat

quick step logo

 

 

 

 

Quick step groningen

Valt je keuze op een harde vloer, zoals laminaat?  Dan ben je bij Snoeken Wonen Uffelte aan het juiste adres. Wij hebben de uitgebreide presentatie van Quick-Step laminaat voor je klaar staan.

Quick-Step introduceert jaar na jaar nieuwe vloeren en laat zich daarvoor inspireren door de nieuwste trends. Bij elke plank wordt nagedacht over de juiste kleur, structuur en afwerking. Dit resulteert telkens weer in een vloer die tot in de kleinste details is afgewerkt.

Voordelen van Quick-Step laminaat

Quick Step verkleurt niet

Durf jij je meubels niet te verplaatsen uit angst je vloer te beschadigen? Daar is met Quick-Step geen enkele reden voor! Met een Quick Step laminaatvloer kan jij je meubels verplaatsen zo vaak als jij dat nodig acht. Het laminaat behoudt vele jaren haar oorspronkelijk, natuurlijke vormen en is daarmee dé ideale vloer voor elke kamer!

Voor elk interieur een prachtig ontwerp!

Het maakt niet uit of je een vloer zoekt voor een moderne huiskamer of een alternatief ingerichte studio, Quick Step laminaat is ideaal voor iedere ruimte. Het merk biedt enorm veel opties als het gaat om kleuren, ontwerpen, stijlen etc. Bij ons in de showroom kan je de hele collectie bekijken. Vraag onze medewerkers gerust voor meer informatie.

Meer dan alleen laminaat

Naast laminaatvloeren vind je bij Snoeken Wonen in Uffelte ook prachtige collecties vinyl, tapijt, PVC vloeren en marmoleum en meer. Meer informatie over al onze vloeren op onze site vind je onder de categorie vloeren.

Laminaat vloer laten leggen

Snoeken Wonen in Uffelte is ervaren in het leggen van laminaatvloeren. We komen graag bij je langs om de vloer in te meten en overige zaken te bespreken. Voorbereiding en overleg vinden wij erg belangrijk, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Voor meer informatie neem je contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. We staan je graag te woord.

Contact opnemen

Harde vloer laminaat

        

Auping logoCinderella logoDamai logoM Line logoStressless logo

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4.9 / 5 - 8 beoordelingen
Locatie Snoeken WonenNeem contact op met Snoeken WonenE-mailadres van Snoeken WonenSnoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP0521-351236info@snoeken.nl

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4,9 / 10 - 8 reviews

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen