Eten

Tafels om van te genieten

Gebruik je de eettafel om aan te eten, te werken, te lezen of spelletjes te doen? Wij bieden een ruim assortiment tafels in verschillende afmetingen, houtkleuren of lakkleuren. Een aanrader is ons assortiment tafels met een tafelblad van keramiek of dekton. Sterk, makkelijk in onderhoud en prachtig om te zien. Een eettafel is sfeerbepalend in huis en moet qua afmeting goed passen in de ruimte. Daarom leveren wij ook maatwerk tafels.

 

foto van een tafel

Eetkamerstoelen voor urenlang zitplezier

Wil je urenlang genieten van een etentje of gezellig met je gezin en vrienden aan tafel zitten? Met eetkamerstoelen van Snoeken Wonen zit je goed. Binnen ons assortiment kun je kiezen voor stoelen met wielen, poten van hout of metaal, diverse frame-uitvoeringen en stoelen met een draaifunctie. Nieuw in de collectie zijn eetkamerfauteuils met een diepere en hogere zit, zodat langere mensen ook goed kunnen plaatsnemen!

 

foto van stoelen

Tip

Eetkamerstoelen met armleuning bij de tafel zorgen voor een fijne koffie-, eet- en leesplek. En ze zijn makkelijk bij de zithoek te plaatsen als er veel visite komt.

Interesse?

Voor meer eetkamermeubelen, kom eens langs bij Snoeken Wonen Uffelte in Drenthe. Je kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze merken

   0521-351236