Vloeren

De juiste vloer, fundament van wonen

De vloer: de basis voor je huis. Aan een vloer waarop gewoond en gewerkt moet worden, mogen hoge eisen gesteld worden. Comfort, praktisch, efficiënt, maar ook warmte, sfeer en uitstraling. Dus voor de omgeving waar je je het meest op je gemak voelt gun je jezelf natuurlijk alleen de allerbeste producten. En wat voor vloer je ook kiest: het is er in alle kleuren, materialen en structuren. Snoeken Wonen Uffelte biedt je diverse topmerken op het gebied van tapijt, marmoleum, novilon, pvc en laminaat.

 

foto van tapijt

Wist je dat?

Elke dag wordt onnoemelijk veel vuil en vocht verplaatst. Inloopvuil en -vocht zorgen er niet alleen voor dat interieurs er vies uit gaan zien, maar veroorzaken ook slijtage aan de vloer. Kies daarom voor een goede deurmat. Een goede, functionele deurmat stopt binnengelopen vuil, neemt vocht op en houdt achterliggende vloeren schoon.

Vloeren leggen

Wij hebben al jarenlang ervaring in het leggen van vloeren en komen altijd ter plaatse inmeten. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid nog dingen te overleggen zoals; soort ondervloer, drempels, strippen, legrichting, radiatorbuizen, vochtmeting etc. Zo kom je naderhand niet voor verrassingen te staan.

Interesse in een vloer?

Wij dienen je graag van advies bij het maken van je keuze. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Interfloor, Nouwens Bogaers, Quick-Step, MFLOR, TFD, Forbo

logo quick step     logo mflor     logo     logo interfloor     

   0521-351236