Buitenzonwering

Buitenzonwering

Op zoek naar sfeervolle schaduw?

Onze schaduwcollectie bestaat uit screens, rolluiken, uitvalschermen, knikarmschermen en veranda zonwering.

Screens - warmte buiten, insecten buiten

Je kent het gevoel misschien. Je bent ver van huis als je merkt dat het weer verandert. De wind steekt op. Gaat dat wel goed met je zonwering? Als je kiest voor onze screens, hoef je nergens over in te zitten. Ze zijn berekend op elk weertype. Op zomerse dagen houden ze - dankzij het glasvezeldoek - zonlicht en warmte buiten. Omdat het doek nauw aansluit op de geleiders, krijgen bovendien insecten geen kans om binnen te komen. Steekt de wind op en gaat het regenen? De screens zijn ertegen bestand. Zeker als je kiest voor onze windvaste screens; de ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind.

husol screens

Rolluiken - veilige nachtrust achter een rolluik

Het is een prettig idee als er niets je huis binnenkomt wat daar niet hoort. Geen fel zonlicht. Geen hitte of koude. En zeker geen ongenode gasten. Met rolluiken sluit je ramen en deuren hermetisch af, als je dat wilt. De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaar je veel energie! Het aluminium pantser is zo sterk, dat inbrekers hun pogingen al snel zullen staken. De rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium, dat in vele standaard kleuren te verkrijgen is.

husol rolluiken

solar

Knikarmschermen - een overschaduwd terras

Het terras bij je huis is de plaats waar je kunt genieten van het mooie weer. Het ene moment wil je lekker zonnen, het andere moment relaxen in de schaduw. De keuze is aan jou. Een terrasscherm brengt veel schaduw. Niet alleen binnen maar ook op je terras. Door de geringe helling houd je een vrije doorloopruimte. Schermen tot zelfs 4 meter uitval zijn berekend op royale terrassen.

husol knikarmscherm

Uitvalschermen - zon buiten, schaduw binnen

Of het nu in het voorjaar, middenin de zomer of in het late najaar is, een zonnige dag is altijd welkom. Wil je comfortabel genieten van het uitzicht op een zonovergoten tuin? Dan zijn uitvalschermen de ideale oplossing. Het doek van deze sterke zonwering zakt onder een hoek naar beneden. Het voordeel merk je elke zonnige dag: je houdt het zonlicht en daarmee de warmte buiten. Tegelijkertijd komt er voldoende daglicht binnen en behoud je het uitzicht. Maak je woning extra vrolijk en stijlvol door te kiezen voor een passend doekkleur en - dessin.

husol uitvalscherm

Veranda zonwering - een oase bij felle zon

Als je een serre aan je huis hebt kun je vroeg in het voorjaar én laat in het najaar genieten van je tuin. Dankzij het glas is het al snel behaaglijk warm. Dankzij datzelfde glas kan de temperatuur in de zomer hoog oplopen. Dan kun je kiezen voor serrezonwering. Deze zonwering wordt aan de buitenzijde van je serre gemonteerd. Het doek loopt door de geleiders die op het dak zijn gemonteerd naar beneden. Zo is het altijd aangenaam vertoeven in je serre.

husol veranda

Extra gemak

Wil je maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer dan bovenstaande producten met afstandbediening, zon- en windsensoren of de slimme Home Motion automatisering.

Contact opnemen

Heb je verder nog vragen of wil je een geheel vrijblijvende afspraak maken bij jou thuis? Neem dan contact op!

logo husol     logo velux

   0521-351236