0521-351236

Bel Snoeken Wonen

2500 M2SHOWROOM

Banken

Kwalitatieve banken in uiteenlopende uitvoeringen

Kwaliteit vinden wij bij Snoeken Wonen Uffelte belangrijk. Er is keuze uit hoogwaardige stoffen en lederen bekleding en aan de afwerking is ook aandacht besteed. Maar ook het zitcomfort en het binnenwerk van een bank vinden wij erg belangrijk. Daarom werken wij met leveranciers die bankstellen van prima kwaliteit leveren, zoals Musterring, Stressless, Jamé, Koinor en W. Schillig.

In ons assortiment vind je banken in uiteenlopende uitvoeringen, zoals hoekbanken, verstelbare banken (nieuw zijn de Wall Away uitvoeringen, dit zijn banken met verstelbare relaxen waarbij de bank gewoon met de rug tegen de muur geplaatst kan worden) en banken in veel verschillende afmetingen, stijlen en bekledingen.

Zo vind je altijd een bank die past bij het interieur van je woning.

MR370Koinore

Fauteuils

Fauteuils maken de zitgroep compleet

Fauteuils zijn bij Snoeken Wonen verkrijgbaar in diverse maten, kleuren, bekledingen, vormen en prijsklassen. Een fauteuil zorgt voor een favoriet eigen plekje in huis en maakt de woonkamer compleet. Fauteuils zijn gemakkelijk te verplaatsen zodat je de opstelling in huis snel kunt veranderen. Bij ons vind je o.a. fauteuils van Stressless en de Toekomst.

 Lia fauteuilde Toekomst Twice 

Tip

Om het zitten compleet te maken kun je niet zonder een salontafel om de afstandsbediening, boek of kopje koffie op te plaatsen. Kies eens voor meerdere kleine tafeltjes, die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Kom ons assortiment bekijken, er is keuze uit glas, keramiek, metaal en hout.

Optioneel: All-in House service

5 jaar zorgeloos genieten van je nieuwe zitmeubel met All-in House service. Een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder of textiel. Daarbij biedt All-in House Service een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kun je denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. Vraag eens naar de voorwaarden.

 

    

Auping logoCinderella logoDamai logoM Line logoStressless logo

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4.9 / 5 - 8 beoordelingen
Locatie Snoeken WonenNeem contact op met Snoeken WonenE-mailadres van Snoeken WonenSnoeken Wonen Facebookpagina
Dorpsstraat 34 7975 AP0521-351236info@snoeken.nl

Snoeken Wonen

Beoordeling door klanten: 4,9 / 10 - 8 reviews

Snoeken wonen Uffelte

Sitemap

Snoeken Wonen Uffelte: Vloeren, raamkleding en wonen