Meubelzaak Drenthe

Snoeken Wonen, dé meubelzaak in Drenthe

Voor de woonwinkel kunt u het best terecht bij Snoeken Wonen. De winkel is te vinden in Uffelte, in Drenthe. Wij bestaan al sinds 1925. De winkel heeft een zeer groot oppervlak van 2500 m2, hier vind je alles op het gebied van wonen, vloeren, raambekleding en slapen. Wij nodigen u graag uit voor deskundig en persoonlijk advies. Wij denken graag met de klant mee en hopen u te kunnen helpen met 3D tekeningen voor uw kamer. 

Maatwerk, speciaal voor u

Bent u ook geïnteresseerd in maatwerk? Wij krijgen vaak de vraag of we maatwerk voor onze klanten kunnen doen. Hierdoor hebben wij nagedacht en hebben wij gekeken hoe we ons aanbod zo goed mogelijk op de klant af kunnen stemmen. Dit geldt zowel voor stoelen, banken, tafels en kasten, dit kunt u allemaal op uw eigen smaak kunnen afstellen. Van kleur tot zithoogte, bekleding tot comfort. 


Uw eigen interieur in 3D

Bent u benieuwd hoe uw interieur eruit kan gaan zien? Kom dan naar de meubelwinkel in Drenthe. Wij maken graag een 3D tekening van uw interieur. Wanneer je door Snoeken Wonen een 3D tekening laat maken kunt u een duidelijk beeld creëren van hoe uw interieur eruit komt te zien, of om te kijken wat wel of niet mooi past bij uw kamer.

Service op locatie bij dé meubelzaak in Drenthe

Wij van Snoeken Wonen bieden u ook service op locatie in Uffelte en omstreken. De services die wij u aanbieden zijn:

Wij hopen u snel te zien in onze meubelzaak in Drenthe

Onze merken

   0521-351236